Ποιος είναι ο Νικόλας Φαραντούρης που βάφει ξανθά τα μαλλιά του και προβάρει ως φαβορί για να καταλάβει μία θέση ευρωβουλευτή;

Για πάμε να δούμε που έχει εργαστεί αυτός ο θερμός αριστερός:

Τον Σεπτέμβριο του 2004 ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ως επιστημονικό προσωπικό στο υπουργείο Ανάπτυξης με απόφαση του τότε υπουργού Γιώργου Σουφλιά.

Τον Δεκέμβριο 2004 αποσπάται ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 αποσπάται στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Γιώργου Βουλγαράκη.

Δηλαδή επί της ουσίας συνέχισε την απόσπασή του και με τη δεύτερη κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή) έως τον Μάρτιο του 2009.

Το 2013, επι μνημονίων, ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ισόβιο μέλος του ΔΣ στο Ίδρυμα Υπατία με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Τον Αύγουστο 2015 ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ αναπληρωτής διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, αλλά μάλλον δεν του άρεσε και τρεις μήνες μετά παραιτείται.

Σε όλη την διάρκεια της θητείας του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, μένει αναξιοποίητος.

Τον Δεκέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά την επικράτηση Μητσοτάκη, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το 2023 το καλοκαίρι επανασυστήθηκε σε όλους μας, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα διεκδικεί θέση στο Ευρωκοινοβούλιο παίζοντας σε όλους μας τον ρόλο του βαρύ αντιδεξιού και του αμόλυντου αριστερού.

Κύριε Φαραντούρη ποιον κοροϊδεύετε;

Και για να δείτε την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, τον Φαραντούρη έβγαλε πρώτο στις προκριματικές εκλογές ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε να ψηφίσει.

Αν δηλαδή πιστέψουμε ότι είχαμε αδιάβλητες εκλογές και όλα γίνανε νόμιμα, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε την προτίμησή του σε έναν επαγγελματία μετακλητό υπάλληλο της Νέας Δημοκρατίας…

Είναι για να γελάς με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και την απόγνωσή τους.

Είναι όμως και να κλαις με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που πότιζαν τέτοιο φυντάνι στην αυλή τους…

Διαβάστε ακόμη: