Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που προέρχονται από άκρως αξιόπιστη πηγή, τότε σίγουρα η Ελλάδα έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τεκμηριωμένη περιγραφή, ένας εφέτης που είναι εισηγητής σε υπόθεση που αφορά αστική διαφορά ανάμεσα στη ΔΕΠΑ και τα Λιπάσματα, περιφέρει το περιεχόμενο της εισήγησής του όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, πράγμα ανεπίτρεπτο!

Λέγοντας ότι μέσα σε ένα μήνα έχει γράψει 140 σελίδες και έχει διαβάσει 3 βιβλία για την Gazprom.

Η οποία είναι ο πραγματικός ενδιαφερόμενος για την υπόθεση.

Ωστόσο μεγάλη πρεσβεία στην Αθήνα, που τίποτα δεν της ξεφεύγει, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος είναι καθ’ υπαγόρευση γνωστής άλλης πρεσβείας που βρίσκεται στο Π. Ψυχικό, εκεί κοντά στη δεύτερη Πλατεία.

Ο συγκεκριμένος δικαστικός βιάζεται να βγει τώρα η απόφαση, τον πιέζουν σχετικά δηλαδή, πριν προκύψουν εξελίξεις στο ουκρανικό θέμα, γιατί τότε σίγουρα η Ευρώπη θα επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας και της Gazprom, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί η απόφαση!

ΥΓ.: Ο μεταφορέας των οδηγιών, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συγγενικό πρόσωπο του εισηγητή με τις «προσωπικές ιδιαιτερότητες»!