Έπειτα από 6.5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί παρελθόν, όπως γνωστοποιήθηκε σε σημερινή (31/05) ανακοίνωση. Το «τριφύλλι» είχε καταθέσει πρόταση για να ανανεωθεί η κοινή πορεία των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2026, η οποία περιλάμβανε βελτιωμένες αποδοχές σε σύγκριση με το 2020. Ωστόσο, ο 26άχρονος αμυντικός μέσος είχε και προσφορά από ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα, τουρκικά Μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει αισιοδοξία από τη διοίκηση της ομάδας, για την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, η προσφορά του Παναθηναϊκού αφορούσε νέο τριετές συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών κατά 30% (από 500.000 ευρώ, σε 650.000 ευρώ συν μπόνους), την στιγμή που η πρόταση της περυσινής πρωταθλήτριας Τουρκίας –για συμβόλαιο έως το 2026– είχε φθάσει τις 900.000 ευρώ «καθαρά» σε ετήσια βάση, συν εφικτά μπόνους ύψους 200.000 ευρώ.

Ο 29άχρονος άσος αμφιταλαντεύθηκε για αρκετές ημέρες, «ζυγίζοντας» όλα τα δεδομένα των προτάσεων και τελικώς, μερικές ώρες νωρίτερα (31/05) αποφάσισε να ολοκληρώσει τον κύκλο του, στους «πράσινους».

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επικοινώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που τού κατατέθηκε και μέσα στις επόμενες ημέρες (ή και ώρες) αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ, ως ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη τον Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης και γρήγορα, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Συνολικά, έχει αγωνισθεί με το «τριφύλλι» σε 174 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά οκτώ τέρματα και έχει μοιράσει δέκα ασίστ.

Διαβάστε ακόμη: