«Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» χαρακτήρισε ο ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για «συμβόλαιο» του υποκόσμου εναντίον του.
«Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης “αναζητούσε” στην “πιάτσα” κάποιον, για να εκτελέσει “συμβόλαιο” για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», σημειώνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μένιου Φουρθώτη, Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Νοσηρή φαντασία

«Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών. Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση», καταλήγει.

Η καταγγελία

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης είχε καταγγείλει χθες, ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που του μετέφερε πληροφορίες για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του.
Ο εκδότης καταγγέλλει σειρά περιστατικών, που όπως υποστηρίζει σχετίζονται και με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Φουρθιώτη αλλά και τα πυρά κατά αστυνομικών στην Εκάλη, πριν από λίγες ημέρες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.