Μια εξέλιξη που πολλοί δεν την περίμεναν. Ο Μάριο Χεζόνια αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο μακρινό Καζάν και την Ούνικς! Οι όρκοι αιώνιας πίστης πάνε… περίπατο.

Ο Κροάτης αρνήθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές εδώ και μέρες, με στόχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους αλλά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ.

Ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα η κροατική ιστοσελίδα «vecernji.hr» αναφέρει ότι ο Super Mario είναι κοντά σε συμφωνία με την Ούνικς Καζάν, με την ρώσικη ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα αναφορικά με το buy out  των 400 χιλιάδων.

Αν ολοκληρωθεί το deal της Ούνικς με τον Χεζόνια, τότε ο Κροάτης φόργουορντ θα συναντήσει στη Ρωσία τον άλλοτε προπονητή του στην εθνική ομάδα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Πάντως από την πλευρά του ο Χεζόνια πήρε θέση για το διαζύγιο του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι απογοήτευσε την ομάδα για το γεγονός που δεν ανανέωσε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν είναι ανόητοι φίλε, είναι αληθινοί. Δεν θέλω να κατηγορήσει κανένας την ομάδα μας, τον Παναθηναϊκό. Κατηγορήστε εμένα, νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω και τώρα δεν μπορώ να επιλέξω με βάση την καρδιά μου. Δεν θα μπω ποτέ στην Ελλάδα με άλλη φανέλα και δεν θα παίξω ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό».