Ο Μπραντ Πιτ έκανε μια εντυπωσιακή αλά Χόλιγουντ εμφάνιση στο βρετανικό Grand Prix που ξεκίνησε την Πέμπτη στην Αγγλία, στο Silverstone Circuit.

Ο 60χρονος σταρ έφτασε στο Νορθάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας για να συνεχίσει τα γυρίσματα της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του με θέμα την Formula 1.

O Μπραντ Πιτ έμοιαζε με πραγματικό πιλότο της F1 καθώς εθεάθη να φορά ένα επίσημο αγωνιστικό κοστούμι καθώς περπατούσε στo paddock του Silverstone Circuit.

Ο όλο και νεότερος Μπραντ Πιτ

Ο γόης του Χόλιγουντ φορούσε μια ασπρόμαυρη στολή, ένα μαύρο αμάνικο μπουφάν που έβγαλε αργότερα, κίτρινα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου. Ήταν φρεσκοξυρισμένος ενώ τα ξανθά μαλλιά του ήταν επιμελώς ατημέλητα, αποκαλύπτοντας το νέο του πιο κοντό και αιχμηρό hair look, που είχε το 2008.

Ο ηθοποιός όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο νέος, σαν να γερνά αντίστροφα, κάνοντας πολλούς να λένε ότι είναι ο πραγματικός «Μπέντζαμιν Μπάτον».

Όντας πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός, χαιρέτησε το πλήθος, αντιγράφοντας τις χειρονομίες των οδηγών της Formula 1 πριν από έναν αγώνα.

Η σελίδα της F1 στο TikTok έσπευσε να μοιραστεί το βίντεο, γράφοντάς το με λεζάντα «Ο Sonny Hayes είναι στο σπίτι», υπονοώντας τα επερχόμενα γυρίσματα της ταινίας σε συμπαραγωγή του Λούις Χάμιλτον και σκηνοθεσία του Joseph Kosinski, σκηνοθέτη του «Top Gun: Maverick».

Σύμφωνα με το ET, ο Μπραντ Πιτ πέρασε από μια πόρτα που έφερε την ένδειξη «Cast Green Room», με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικασίες ότι κάνουν γυρίσματα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης.

Στην ταινία, που δεν έχει ακόμη τίτλο αλλά φημολογείται ότι θα ονομάζεται «Apex», ενσαρκώνει το ρόλο ενός βετεράνου οδηγού, του Sonny Hayes, ο οποίος επιστρέφει στο grid της F1 μετά από μια μακρά απουσία για να εκπαιδεύσει έναν νέο οδηγό.

Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Damson Idris, Kerry Condon, Tobias Menzies και Javier Bardem.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας οδηγός, έχει υποστηριχθεί ότι ο Μπραντ Πιτ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην πίστα με τις ικανότητές του μέχρι στιγμής.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου 2025 στις ΗΠΑ και διεθνώς στις 25 Ιουνίου του ίδιου έτους.

Διαβάστε ακόμη