Θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος; Το ερώτημα απασχολεί πολύ κόσμο, εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, απάντηση ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει. Ο έμπειρος πολιτικός έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της ηγεσίας και περιμένει ξεκάθαρη απάντηση για να αποφασίσει τι θα πράξει.

Ο Αβραμόπουλος έχει διαμηνύσει ότι επιθυμεί να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση. Κάτι τέτοιο όμως, προς ώρας τουλάχιστον, δεν είναι πιθανό να συμβεί. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές η πρώτη απάντηση που του δόθηκε από το Μαξίμου ήταν: «Δεν είναι εφικτή η συμμετοχή σου στο Επικρατείας. Αν επιθυμείς μπορείς να είσαι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας».

Για το λόγο αυτό μάλιστα στα γκάλοπ που έχουν γίνει μετρήθηκε και πιθανή υποψηφιότητα Αβραμόπουλου που τον φέρνει στην τέταρτη θέση. Ο πρώην επίτροπος όμως το σκέφτεται πολύ και όσοι τον γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα θέσει τελικά υποψηφιότητα. Το πολιτικό του γραφείο έχει «αποψιλωθεί» με αρκετούς από τους συνεργάτες του να έχουν βρει άλλη… στέγη, ενώ οι αντίπαλοι θα είναι πολλοί και δυνατοί, με «πλάτες» ακόμα και μέσα στο Μαξίμου που θα τους… πριμοδοτήσει.

Αυτά έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολύ δύσκολα θα ρισκάρει με τον φόβο μιας πιθανής αποτυχίας. Εκτός κι αν αλλάξουν τα πράγματα, κάτι διόλου απίθανο στην ελληνική πολιτική σκηνή…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.