Ο Άντονι Χόπκινς πέρα από διάσημος βραβευμένος ηθοποιός, θεωρείται πλέον και αστέρας των social media με τα βίντεό του να γίνονται viral.

Χάρη στα ιδιαίτερα βίντεο που δημοσιεύει, ο 86χρονος δις βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιός έχει αποκτήσει μια νέα γενιά θαυμαστών που μπορεί να μην έχουν δει ποτέ τον Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών» να καυχιέται ότι τρώει το συκώτι ενός άλλου ανθρώπου με την συνοδεία ενός ωραίου chianti.

Στους περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο TikTok και το Instagram μαζί, μοιράζεται βίντεο όπου διασκεδάζει: Είτε χορεύοντας ρούμπα στην κουζίνα του υπό τους ήχους του «Mambo Italiano», είτε να παίζει πιάνο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου.

«Κάνω αυτά τα ανόητα βίντεο γιατί χρειαζόμαστε χιούμορ» εξομολογείται ο Άντονι Χόπκινς

«Προσπαθώ να μην παριστάνω τον ηλικιωμένο» δήλωσε ο Άντονι Χόπκινς. «Είμαι 86 ετών. Οπότε το έχω αντιστρέψει. Στην πραγματικότητα είμαι 68 ετών».

Όπως αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός, η επί 20 χρόνια σύζυγός του, Στέλλα και η ανιψιά του Τάρα Αρογιάβε, ήταν αυτές που τον έπεισαν αρχικά να γυρίσει τα βίντεο. «Είμαι ελαφρώς διστακτικός» παραδέχεται εκείνος. «Λέω: ‘Ωχ, όχι πάλι. Αλλά κάνω κάτι ανόητο γιατί χρειαζόμαστε χιούμορ. Χρειαζόμαστε το γέλιο στη ζωή. Για καλό λόγο, υποθέτω. Η ζωή είναι σκληρή. Ο κόσμος είναι ένα άγριο μέρος, αλλά η ζωή έχει την ομορφιά της».

Στα 86 του δεν σταματά να γυρίζει ταινίες

Πάντως, δεκαετίες μετά από μια λαμπρή καριέρα, ο Άντονι Χόπκινς εξακολουθεί να αγαπάει να συμμετέχει σε ταινίες. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το θρίλερ «Locked» και δανείζει τη φωνή του στο «Rebel Moon -Part Two: The Scarigiver», το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Απρίλιο. Παράλληλα, μόλις κυκλοφόρησε η ταινία «One Life», και περιγράφει την αληθινή ζωή του σερ Νίκολας Γουίντον, του Βρετανού «Σίντλερ» που έσωσε δεκάδες Εβραίους πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Είμαι τόσο τυχερός που εργάζομαι στην ηλικία μου» λέει ο Άντονι Χόπκινς, ο οποίος δείχνει εκπληκτικά αμήχανος που του προσφέρονται ρόλοι, παρόλο που μόλις κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Ο πατέρας» πριν από τρία χρόνια. «Εξακολουθούν να μου στέλνουν σενάρια και εγώ σκέφτομαι: ‘Καλά, εντάξει’».

Διαβάστε ακόμη: