O Βασίλης Ζαγαρίτης μπορεί να την γλίτωσε απο τον Covid 19 που έπληξε την Εθνική Ελπίδων στην Κύπρο, να ήταν ένας από τους … έντεκα διεθνείς που απέδρασαν την Τρίτη από το νησί της Αφροδίτης και γύρισαν Ελλάδα, να έκανε εδώ μοριακό τέστ που βγήκε αρνητικό, παρόλα αυτά όμως, η Πάρμα τον έχει σε… καραντίνα στην Αθήνα!!

Ο Θηβαίος ακραίος αμυντικός είναι ανεμβολίαστος, όχι επειδή όμως, είναι…αρνητής αλλά γιατί τον περασμένο Ιούνιο είχε νοσήσει…

Αυτό άλλωστε του κόστισε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ιταλικής ομάδας αφού δεν ανέβηκε ποτέ στο…βουνό με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τον νέο προπονητή (πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Μαρέσκα).

Και στην συνέχεια οι Ιταλοί της Πάρμα δεν βιάστηκαν να τον επαναφέρουν στους κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς μέχρι να είναι 110% έτοιμος από ιατρικής πλευράς. Kάτι που του κοστίζει πλέον στο πρωτάθλημα της Serie B’ σε συμμετοχές κι…αποστολές.

Τι του κοστίζει και δεν παίζει στην Πάρμα

Θα του κοστίσει όμως, κι άλλο στην συνέχεια αφού λόγω… ιταλικού πρωτοκόλλου ο Ζαγαρίτης δεν μπορεί να επιστρέψει στην Πάρμα πριν από την ερχόμενη Τετάρτη!

Δηλαδή θα γυρίσει στην Ιταλία και την ομάδα του περίπου 17 ημέρες μετά την αναχώρησή του από εκεί για να ενταχθεί στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας!

Με αυτά και με αυτά,λοιπόν, δύσκολα για τον επόμενο μήνα ο Ζαγαρίτης θα βρει θέση στην ενδεκάδα της Πάρμα, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα συνεχιστούν τα (κομματάκι περίεργα) δημοσιεύματα στην Ελλάδα, που πυκνά, συχνά από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, εμφανίζονται σε διάφορα ΜΜΕ και θέλουν να μην υπολογίζεται στην ιταλική ομάδα και να σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό του, ακόμη και για τον Παναθηναϊκό!! Κάτι σαν αλά Βαγιαννίδη…

Η στήλη επειδή αυτό το γαϊτανάκι ελληνικών δημοσιευμάτων με τον “Ζαγάρ” καταντάει κάπου… κουραστικό, είπε να ψάξει την υπόθεση, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε…μανατζερικό υπόβαθρο. Γιατί εκεί υπάρχει όντως χοντρό παρασκήνιο.

Βασίλης Ζαγαρίτης

Άλλο Βαγιαννίδης κι άλλο Ζαγαρίτης

– H μοναδική σχέση Ζαγαρίτη – Βαγιαννίδη είναι πως έφυγαν από τον Παναθηναϊκό, πήγαν Ιταλία με διαφορά 6 μηνών κι αυτό δεν τους… συγχωρέθηκε από την πλειοψηφία των “πράσινων” ρεπόρτερ. Ο “Βάγια” δεν έπαιξε ποτέ στην Ιντερ όμως, ο “Ζαγάρ” είναι κανονικά στην ομάδα της Πάρμα και έχει καταγράψει κάποιες σκόρπιες συμμετοχές από τον περασμένο Γενάρη.

Ο ένας 15 μήνες μετά επεδίωξε να γύρισε στον ΠΑΟ αφού δεν έπαιξε ούτε στο Βέλγιο ως δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν, ο άλλος όμως, δεν σκέφτεται γενικότερα την Ελλάδα τώρα ενώ δεν δοκιμάστηκε ακόμη στις…Κάτω Χώρες(κρατήστε το αυτό). Ο Βαγιαννίδης έχει αλλάξει ήδη 3 ατζέντηδες με την οικογένειά του ουσιαστικά να διαχειρίζεται την καριέρα του, ο Ζαγαρίτης παραμένει πιστός στο ατζέντη του ενώ ο πατέρας του, αν και προπονητής, δεν …ασχολείται!

– Στην ελληνική πιάτσα agents υπάρχουν εκπρόσωποι που έχουν βάλει στο… μάτι τον Ζαγαρίτη (την “αρπαγή”του) και θέλουν να εκμεταλλευτούν πως στην Πάρμα δεν αγωνίζεται (στα προηγούμενα ματς ήταν και εκτός αποστολών), για να τον αποσπάσουν από το Γραφείο που είναι τώρα (δηλαδή στην γερμανική Rogon του Πολ Κουτσολιάκου). Έτσι μπορούν να ερμηνευτούν κινήσεις, “διπλαρώματα”, δημοσιεύματα και… “φυτιλιές” από φίλους, συναδέλφους του,πρώην και νυν συμπαίκτες. Συνηθισμένα αυτά μεταξύ (“κατεργαρέων”) μανατζαρέων…

Από τις 700 ευρώ τον μήνα στο Κορωπί, στις 4.000 ευρώ την εβδομάδα στην Ιταλία!

– ο Γερμαναθραμένος agent Πολ Κουτσολιάκος ήταν αυτός που τον περασμένο Γενάρη έφερε την Πάρμα και πίεσε τον Παναθηναϊκό να αποδεχτεί την προσφορά της (συνολικά οι “πράσινοι” θα πάρουν κοντά στις 480.000 ευρώ) αφού ο Ζαγαρίτης θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τα έβρισκαν για την ανανέωση. Στην Πάρμα ο 20χρονος μπακ το περασμένο 6μηνο πήρε 110.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο του μέχρι το 2024 προβλέπει… βδομαδιάτικο 4.000 ευρώ (16.000 ευρώ μηνιαίως οι καθαρές αποδοχές του, χωρίς μπόνους συμμετοχών και στόχων). Όλα αυτά ενώ στον Παναθηναϊκό ήταν με λιγότερα από 700 ευρώ τον μηνα!!

– σε κανένα ποδοσφαιριστή, ειδικά στην ηλικία του Βασίλη Ζαγαριτη, δεν αρέσει να μην παίζει. Και μπορεί στην Πάρμα να μην ανησυχούν για την εξέλιξή του αφού κάποια στιγμή θα πάρει τον…χρόνο/ευκαιρίες του (αυτή τουλάχιστον ήταν η τελευταια ενημέρωση στην πλευρά του άσου από τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή της Πάρμα, που έχει αντικαταστήσει τον προκάτοχό του που εισηγήθηκε την απόκτηση του έλληνα διεθνή τον χειμώνα), αλλά ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι λογικό να κάνει και δεύτερες σκέψεις. Όπως μάθαμε, αν στην Πάρμα συνεχίσει να μην παίρνει παιχνίδια, έχει στόχο/καημό το ολλανδικό πρωτάθλημα. Μάλιστα , λέγεται, πως ήδη ψάχνεται για …ολλανδική ομάδα.

– στον Παναθηναϊκό πάντως ο Βασίλης Ζαγαρίτης το ξεκαθάρισε, ακόμη και σε πρόσφατα πηγαδάκια στην Ελπίδων, πως δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του κόντρα στα…εδώ γραφόμενα. Κοινώς δεν ισχύουν!