Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανακοίνωσε μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, ο οποίος αντιμετώπισε αντιδράσεις αφού η υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά ως παιδί.

Οι αντιδράσεις αυτές οξύνθηκαν μετα την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του HBO «Allen v. Farrow» το 2021, το οποίο επανεξετάζει την πολύκροτη υπόθεση κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου από τον θετό πατέρα της Γούντι Άλεν το 1992, καθώς και την σχέση του με την μητέρα της, Μία Φάροου.

Ο Μπάλντουιν έκανε την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας: “Επιτρέψτε μου να προλογίσω αυτό δηλώνοντας ότι έχω ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τις κρίσεις και τις υποκριτικές αναρτήσεις οποιουδήποτε εδώ. Είμαι προφανώς κάποιος που έχει τις δικές του πεποιθήσεις και ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για τις εικασίες κανενός άλλου. Αν πιστεύετε ότι μια δίκη πρέπει να διεξαχθεί μέσω ενός ντοκιμαντέρ του HBO, αυτό είναι δικό σας θέμα.”

Η συνέντευξη με τον Γούντι Άλεν θα γίνει σήμερα Τρίτη στο Instagram ζωντανά στις 10:30 π.μ. (ET). “Σ’ αγαπώ, Γούντι”, είπε ο Μπάλντουιν στην ανάρτηση βίντεο που έκανε και κατέληξε “Instagram, Είμαι με τον Γούντι. Τρίτη, στις 10:30. Να είστε εκεί”.

Να σημειώσουμε η υπόθεση του Γούντι Άλεν δημιούργησε μεγάλο διχασμό στο Χόλιγουντ, δεδομένου υπήρξαν ορισμένοι ηθοποιοί που υποστήριξαν τον σκηνοθέτη, ο οποίος δήλωνε πως η Μία Φάροου είχε “δασκαλέψει” την κόρη της και πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψευδή, ενώ οι περισσότεροι ταχθηκάν κατά του Άλεν.

Ο Μπάλντουιν ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν τον Άλεν και μάλιστα πριν από λίγα χρόνια τοποθετήθηκε δημόσια, χαρακτηρίζοντας “άδικους και αξιολύπητους” όσους κατηγορούν τον σκηνοθέτη, ενώ είχε κατηγορήσει την Ντίλαν Φάροου ότι λέει “ψέματα”.