Γερές βάσεις πρόκρισης έβαλε ο Άγιαξ που «καθάρισε» τη Γιούνγκ Μπόις στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιου, διάστημα στο οποίο σημείωσε τα τρία γκολ του.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, στο δεύτερο όμως η ομάδα του Τεν Χάαγκ πάτησε το γκάζι και επιβλήθηκαν των Ελβετών. Αρχικά στο 62’ ο Κλάασεν στάθηκε τυχερός από τις κόντρες και άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Στο 82’ ο «Αίαντας» βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Τάντιτς να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Γιούνγκ Μπόις, σημειώνοντας το 2-0. Στις καθυστερήσεις, ο Άγιαξ «κλείδωσε» τη νίκη και την… πρόκριση, με τον Μπρόντεϊ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΑΓΙΑΞ: Στεκέλεμπουργκ, Ρεντς (Σουρς), Τίμπερ, Λισάντρο Μαρτίνεθ, Ταγλιαφίκο, Άλβαρεθ, Κλάασεν, Γκράβενμπεργκ, Άντονι (68′ Ιντρίσι), Νέρες (82′ Μπρόντεϊ), Τάντιτς

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Φαΐβρ, Χέφτι, Καμαρά (34′ Ζέσιγκερ), Λούστενμπεργκ, Λέφορτ, Φάσναχτ (85′ Σιαμπατσέου), Λάουπερ (71′ Σιέρο), Αεμπίτσερ, Σουλεϊμάνι (45′ Ενγκαμαλέου), Ελία (71′ Μαμπιμπί), Ενσαμέ

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Ντιναμό Κιέβου – Βιγιαρεάλ 0-2

Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς 1-1

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.