Πλέον, καθεμιά τους αντιμετωπίζει έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο.

Επίσης, ένας Ρώσος άνδρας που κρατήθηκε ως διοργανωτής της φωτογράφισης έχει αναγνωρισθεί από τα μέσα ενημέρωσης της Μόσχας ως ο Alexey Kontsov 33 ετών. Φέρεται να υποστήριξε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο κοντινό διαμέρισμα και μαγνητοσκόπησε το θέαμα με τις γυμνές γυναίκες. Ισχυρίζεται ότι έκανε τότε το «θανατηφόρο λάθος» της κοινοποίησης του βίντεο, ένα πιθανό έγκλημα στα ΗΑΕ. Και για αυτό την περίπτωσή του έχουν αναλάβει δικηγόροι.

Η φωτογράφιση του Σαββάτου έγινε σε μπαλκόνι στην αριστοκρατική περιοχή Μαρίνα του Ντουμπάι και το είδαν άτομα από γειτονικούς ουρανοξύστες. Μάλιστα, έγιναν γνωστά μερικά από τα ονόματα των μοντέλων, όπως είναι οι 20χρονες Yana και Diana, η 19χρονη Dariya Khorunzhenko, οι Ουκρανές Ekaterina Kashenko και Sophia Tkachuk, οι 20χρονες Anastasia Kashuba, Marianna Fedchuk και Tatyana Borisenko. Όλες τους έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στο Instagram από το Ντουμπάι.

Οι νόμοι περί ευπρέπειας των ΗΑΕ, οι οποίοι σχετίζονται με το γυμνό και άλλες «άσεμνες συμπεριφορές», επιβάλλουν κυρώσεις έως έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 5.000 ντιρχάμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δηλαδή 983 λιρών. Η κοινή χρήση πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης, με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 500.000 ντιρχάμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σύμφωνα με τους νόμους της χώρας.
Ντουμπάι μοντέλα

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.