Το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Ντούα Λίπα φροντίζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό της χρόνο για να πραγματοποιεί εξορμήσεις με την παρέα της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φροντίζει να μοιράζεται υλικό από τα ταξίδια της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Καθώς έχει μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στο Instagram, η Ντούα Λίπα συχνά, αναρτά φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της πλάνα, αλλά και την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό, δίνοντας έτσι μια γεύση από τη ζωή της στους θαυμαστές της.
Αυτή τη φορά, η Ντούα Λίπα δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα, που τη δείχνουν να ποζάρει με ένα λεοπάρ μπικίνι, πάνω σε ένα σκάφος, που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα.
Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, στο πλευρό της φαίνεται μία ακόμα γυναίκα, πιθανότατα κάποια φίλη της. Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό».
Δείτε φωτογραφίες






Διαβάστε ακόμη:
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Τη Δεύτερα η κορύφωση του καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών
- Ο Φειδίας Παναγιώτου απαντά για το podcast με τον Τατάρ: Γιατί, όλοι που πάμε στα κατεχόμενα τα αναγνωρίζουμε ως κράτος;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην έρευνα μπαίνει και η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
- Ελον Μασκ: Ιδρύει κόμμα αφού ρώτησε τους followers του