Η ναυαγοσώστρια του Baywatch, Ντόνα Ντ’ Ερίκο, φόρεσε μια… κορδέλα της φιλοζωικής οργάνωσης ΡΕΤΑ.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της ΡΕΤΑ στο Instagram η Ντόνα Ντ’ Ερίκο καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός της με μια μοβ κορδέλα στην οποία είναι γραμμένο τα μηνύματα «φορέστε το δέρμα σας» και «φοράτε vegan».

«Ο λόγος που δεν φοράω ρούχα από ζώα και δεν έχω παπούτσια από δέρμα ζώων ή οτιδήποτε τέτοιο είναι γιατί δεν θέλω τα ζώα να υποφέρουν», είπε η ηθοποιός σε βίντεο που και αυτό αναρτήθηκε στο Instagram.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να προκαλέσω τέτοια αγριότητα σε βάρος ζώων. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γούνα, το δέρμα ή τα φτερά τους, αλλά εμείς μπορούμε», πρόσθεσε.

Όπως λέει η σέξι ναυαγοσώστρια στο βίντεο, έχοντας στο background ζώα τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ρούχων, είναι «εύκολο» οι καταναλωτές να βρουν vegan ρούχα, καθώς υπάρχουν αρκετές μάρκες και σχεδιαστές που χρησιμοποιούν τέτοια υλικά.

«Διαλέξτε vegan, διαλέξτε ευγένεια και φορέστε το δέρμα σας», καταλήγει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donna D’Errico (@donnaderrico)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donna D’Errico (@donnaderrico)

Ντόνα Ντ’ Ερίκο: Ποια είναι η σταρ του Baywatch

Η συμπρωταγωνίστρια της θρυλικής Πάμελα Άντερσον στο «Baywatch», η Ντόνα Ντ’ Ερίκο, άφησε την υποκριτική καθώς βγάζει περισσότερα και πιο ξεκούραστα χρήματα από το OnlyFans.

Η Ντ’ Ερίκο μοιράζεται στο OnlyFans με τους χιλιάδες συνδρομητές της, αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες της, αποκλειστικά για εκείνους. Όπως έχει δηλώσει, δεν το έχει μετανιώσει ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα πιο συχνά αιτήματα που δέχεται από το ανδρικό κοινό της.

«Ξέρετε, στην αρχή, είχα πολλά αιτήματα, για τα πόδια μου. Δεν μου το ζητάνε πια. Τώρα, θέλουν κυρίως να με δουν στην καθημερινότητα, απλά τον πραγματικό μου εαυτό και την καθημερινή ζωή», είχε πει στο Fox News Digital.

«Ίσως να φοράω ένα μπλουζάκι, να φτιάχνω καφέ ή ξέρετε, τέτοια πράγματα. Αυτό ζητάνε περισσότερο. Τους λέω “λοιπόν, δεν έχω καθόλου μακιγιάζ και τα μαλλιά μου είναι σε αλογοουρά και φοράω κάτι σαν φόρμα” και απαντάνε “δεν με νοιάζει. Θέλω να το δω αυτό”. Οπότε, τους αρέσει αυτό γιατί νομίζω ότι τους δίνει αυτό που ονομάζω “την εμπειρία της συντρόφου”», είχε προσθέσει η πρώην Playmate του Playboy.

Διαβάστε ακόμη: