Δύσκολες ώρες περνάει η Ντίνα Κώνστα το τελευταίο διάστημα καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ηθοποιός, που λατρέψαμε μέσα από σπαρταριστούς τηλεοπτικούς ρόλους, βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους στην Αθήνα. Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει στο πλευρό της, την ανιψιά της .

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για αρκετό καιρό. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός που είναι πλέον 83 ετών, είχε φύγει από το σπίτι της στο Παγκράτι περίπου δύο χρόνια πριν, από τότε που ξέσπασε η πανδημία, με παρότρυνση των συγγενών της.

Ντίνα Κώνστα: Δίνει μάχη με την υγεία της - Βρίσκεται σε ίδρυμα με άνοια

«Είναι αλήθεια, έχω φύγει»

«Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», δήλωσε η Ντίνα Κώνστα στην Espresso, αποκαλύπτοντας ότι έχει πια αλλάξει μέρος κατοικίας.

Λίγα λόγια για την Ντίνα Κώνστα

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη,ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της. Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.

Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι Μας». Ωστόσο, αγαπήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι». Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Σημειώνεται πως η Ντίνα Κώνστα έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές της απόψεις. Έχει βάλει υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στις Ευρωεκλογές του 1999, στις βουλευτικές εκλογές του 2000, και στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα – Τι συνέβη