Την πρωτεύουσα φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει η Ντίνα Κώνστα, η οποία βρίσκεται πια μακριά από την Αθήνα. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός που είναι πια 82 ετών, έχει φύγει από το σπίτι της στο Παγκράτι εδώ και 15 περίπου μήνες, από τότε που ξέσπασε η πανδημία, με παρότρυνση των συγγενών της.

«Είναι αλήθεια, έχω φύγει»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso από τον Νίκο Νικόλιζα, βρίσκεται πια αρκετά μακριά από την πρωτεύουσα και έχει στο πλευρό της τα αγαπημένα της ανίψια. Η αγαπημένη «Ντένη Μαρκορά» από τους «Δύο Ξένους» πήρε την εν λόγω απόφαση προκειμένου να είναι ασφαλής από τον covid-19.

«Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», δήλωσε η Ντίνα Κώνστα στον δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας ότι έχει πια αλλάξει μέρος κατοικίας.

Λίγα λόγια για την Ντίνα Κώνστα

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη,ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της. Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.

Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι Μας». Ωστόσο, αγαπήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι». Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Σημειώνεται πως η Ντίνα Κώνστα έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές της απόψεις. Έχει βάλει υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στις Ευρωεκλογές του 1999, στις βουλευτικές εκλογές του 2000, και στις βουλευτικές εκλογές του 2004.