Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την υγεία του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις, δίνοντας μια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του και τονίζοντας ότι είναι «σε σταθερή κατάσταση».

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Drew Barrymore Show» στις 13 Σεπτεμβρίου και οι δυο τους συζήτησαν για την προηγούμενη συνεργασία τους στην ταινία «Charlie’s Angels: Full Throttle» του 2003, στην οποία ο Γουίλις έχει έναν ρόλο cameo.

Η 61χρονη, η οποία ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό του «Die Hard» από το 1987 έως το 2000, δήλωσε: «Με βάση τα δεδομένα, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση».

Και συνέχισε: «Αυτό που λέω στα παιδιά μου είναι να συναντάς κάποιον εκεί που βρίσκεται. Δεν παραμένεις προσκολλημμένος σε αυτό που ήταν ή αυτό που θέλεις να γίνει, αλλά αυτό που είναι αυτή τη στιγμή».

Η Μουρ και ο Γουίλις έχουν τρεις κόρες, τη Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα.

«Και από αυτό, υπάρχει τόση ομορφιά και χαρά και αγάπη και γλυκύτητα», εξήγησε. «Όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, πηγαίνω εκεί κάθε εβδομάδα και πραγματικά εκτιμώ τον χρόνο που μοιραζόμαστε όλοι μαζί».

Το 2022, ανακοινώθηκε ότι ο 69χρονος σήμερα ηθοποιός εγκαταλείπει την καριέρα του μετά τη διάγνωση με αφασία, μιας πάθησης που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας. Έναν χρόνο αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η πάθηση είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια, τον πιο συνηθισμένο τύπο άνοιας και για τον οποίο δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη: