Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έχει συμμετάσχει σε αρκετές «φρικτές ερωτικές σκηνές» κατά τη διάρκεια της καριέρας του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Ο 56χρονος ηθοποιός έχει φιλήσει πολλές γνωστές πρωταγωνίστριες, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Ρέιτσελ Βάις, με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Dream House» το 2011.

craig-daniel_2

Έχει επίσης γυρίσει ερωτικές σκηνές με τη Σιένα Μίλερ στο «Layer Cake» το 2004, όπως και με την Έβα Γκριν, τη Μόνικα Μπελούτσι και τη Λέα Σεϊντού στις ταινίες του James Bond.

layer_Cake

Ωστόσο, μιλώντας για τη νέα του ταινία «Queer» ο Κρεγκ δήλωσε: «Έχω γυρίσει κάποιες φρικτές ερωτικές σκηνές. Είναι εκεί έξω για να τις δει κανείς».

Ο ηθοποιός ευελπιστεί ότι οι σκηνές του «Queer» που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Μπάροουζ, είναι πιο ρεαλιστικές, προσφέροντας μια ειλικρινή απεικόνιση των ανθρώπινων σχέσεων. Πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να γυρίσει αυτήν την ταινία όσο ήταν ο James Bond, όχι λόγω του περιεχομένου, αλλά λόγω της αφοσίωσης που απαιτούσε ο ρόλος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Queer»

Στο νέο φιλμ, ο σταρ του Χόλιγουντ ενσαρκώνει τον William Lee, έναν βετεράνο πολέμου που αναπτύσσει ρομαντική σχέση με έναν νεότερο άνδρα, τον Eugene Allerton, έναν πρώην ναύτη και χρήστη ναρκωτικών. Ο Lee προσπαθεί να προσεγγίσει τον Allerton, ο οποίος αρχικά τον απορρίπτει, αλλά τελικά υποκύπτει. Μία από τις πιο τολμηρές σκηνές της ταινίας, δείχνει τον ηθοποιό σε μία ιδιαίτερη ερωτική πράξη.

Σύμφωνα με τον Λούκα Γκουαντανίνο, το «Queer» είναι η πιο προσωπική του ταινία, ενώ ο διευθυντής του Φεστιβάλ Βενετίας, Αλμπέρτο Μπάρμπερα, πιστεύει ότι ο Κρεγκ δίνει την «ερμηνεία της ζωής του» και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μία υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: