Η Nova, μέλος της United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το Epic Drama, το κανάλι του διεθνούς τηλεοπτικού φορέα Viasat World με τις πιο δημοφιλείς και βραβευμένες δραματικές σειρές και σειρές εποχής που απολαμβάνουν οι συνδρομητές, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους αποκτήσουν την πλατφόρμα ΕΟΝ με κάθε αίτηση να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ένα 5ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μαρόκο.

O διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 και θα διαρκέσει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ο μεγάλος νικητής (μαζί με συνοδό της επιλογής του) θα έχει την ευκαιρία να διανυκτερεύσει τέσσερις (4) βραδιές στο Μαρόκο με το ταξίδι να περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* ή 5* και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο.

Μην χάνετε στιγμή! Αποκτήστε την πλατφόρμα ΕΟΝ και μπείτε στην κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσετε το ταξίδι στο Μαρόκο που διοργανώνουν τα καταστήματα Nova σε συνεργασία με το κανάλι Epic Drama. To Epic Drama είναι διαθέσιμο σε 18 χώρες και σε περισσότερους από 20 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και είναι αφιερωμένο στις πιο πολυτελείς και απολαυστικές δραματικές σειρές εποχής από όλο τον κόσμο και προσφέρει premium περιεχόμενο, με βραβευμένες σειρές (BAFTA/ Χρυσές Σφαίρες), κυρίως ευρωπαϊκής και βρετανικής παραγωγής και σειρές πρώτης προβολής με όλες τις σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: