Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όταν γιος ασθενούς επιτέθηκε στους γιατρούς με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης καταλογίζοντάς τους ότι δεν φροντίζουν αρκετά τον πατέρα του που νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.
Ο 40χρονος εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών και πληροφορίες θέλουν να απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Οι γιατροί έντρομοι κάλεσαν την αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και ο άνδρας συνελήφθη.

Ήταν λίγο μετά τις 12:00 όταν ο 40χρονος άνδρας εισέβαλε στο κτίριο τρία της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου και ανέβηκε στον πρώτο όροφο που είναι τα γραφεία των γιατρών έχοντας μαζί του ένα μεγάλο στιλέτο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.
Άνοιξε την πόρτα του γραφείου των γιατρών, τους έβγαλε έξω κι έπειτα κλείστηκε μέσα απειλώντας ότι θα μαχαιρωθεί και θα αυτοπυρποληθεί.

Έντρομοι οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία, με άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάνουν άμεσα στο νοσοκομείο και μετά από διαπραγμάτευση 40 και πλέον λεπτών κατάφεραν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και να παραδοθεί. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR, όλα αυτά συνέβησαν λόγω της μεταχείρισης των γιατρών προς τον πατέρα του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.