Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη ύστερα από χειρουργική επέμβαση που έκανε σήμερα το πρωί για εγκεφαλικό αιμάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νόρα Κατσέλη η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλικό αιμάτωμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χθες στο ΓΝΑ 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει ενταχθεί στο σύστημα εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για άλλα περιστατικά πλην εκείνων του κορωνοϊού.

Εκεί, άμεσα διαπιστώθηκε εγκεφαλικό αιμάτωμα και η Νόρα Κατσέλη μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική, όπου το πρωί της Τετάρτης υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα ενώ αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σήμερα οι γιατροί, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της, θα προσπαθήσουν να την ξυπνήσουν για να διαπιστώσουν αν το αιμάτωμα της έχει προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η Νόρα Κατσέλη μετά από επέμβαση

Ποια είναι η Νόρα Κατσέλη

Η Νόρα Κατσέλη είναι γεννημένη στις 15 Σεπτεμβρίου του 1946.

Είχε μητέρα την, επίσης, ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη και πατέρα τον σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη. Έχει επίσης μια αδελφή, την πολιτικό και οικονομολόγο, Λούκα Κατσέλη.

Η Νόρα Κατσέλη ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στην Β’ Αθήνας. Μετά ασχολήθηκε αποκλειστικά με το θέατρο και την ηθοποιία αφού σε νεαρή ηλικία είχε αποφασίσει ότι αυτό ήθελε «να γίνει». Η απόφαση αυτή ήταν κάτι που δεν της συγχώρεσε ποτέ ο πατέρας της. Το θεώρησε λάθος. Παρά το γεγονός ότι ήταν σκηνοθέτης, δεν ήθελε η Νόρα να ασχοληθεί με την υποκριτική επειδή πίστευε ότι ήταν πολύ ευαίσθητη. «Δεν έγινα δυστυχισμένη όμως. Ήταν επιλογή μου και είμαι πάρα πολύ περήφανη για την απόφασή μου» έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.