Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νόρα Κατσέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και για το ελληνικό #metoo.

Η ηθοποιός εξήγησε αρχικά, τον λόγο που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαι πολύ καιρό απομακρυσμένη, γιατί ήμουν άρρωστη. Ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Εγώ, η πολύ δυνατή, ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Δεν τους έκανα όμως, τη χάρη κι έζησα. Ένα πρωί μπήκα στο μπάνιο και δεν μπορούσα να μιλήσω, βογκούσα, βρέθηκα αναίσθητη τελικά», είπε χαρακτηριστικά η Νόρα Κατσέλη.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, όμως, το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την οδήγησε να κάνει έναν απολογισμό ζωής. «Με έκανε να ερωτευτώ ξανά την κόρη μου, έκανα την αυτοκριτική μου. Μεγάλωσε χωρίς εμένα», ανέφερε η ηθοποιός.

Για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της η Νόρα Κατσέλη είπε: «Όταν χώρισα με τον άνδρα μου, γίναμε τριολέ για το παιδί και πηγαίναμε στο χωριό και έλεγα “από εδώ ο πρώην άνδρας μου, ο άνδρας μου και η κόρη μου”».

https://www.youtube.com/watch?v=v0KVTvWWrmA&ab_channel=YourTipsterGR

Όσο για την πολιτική σκηνή, εξήγησε πως βίωσε «σκληρό» bullying, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί.

«Έγινα βουλευτής το 1981 και ήμουν η νεαρότερη. Μου έκαναν τρομερό bullying. Ένας βουλευτής μάλιστα, μου είπε “και ωραία και ηθοποιός, πήγαινε σπίτι σου να μαγειρέψεις», δήλωσε, ενώ ανέφερε επιπλέον, πως τελευταία δεν έχει καμία πρόταση για κάποιον ρόλο.

«Έχω πάρει σκηνοθέτη τηλέφωνο και του είπα “γιατί δεν με φωνάζεις να παίξω;” κι εκείνος μου απάντησε “ζεις ή πέθανες;”», είπε η Νόρα Κατσέλη.

Τέλος, μίλησε για το #metoo στον χώρο του θεάματος. Όπως είπε, η ίδια έχει βιώσει «πολύ σκληρά περιστατικά».

«Εγώ έζησα σκληρά περιστατικά από επιχειρηματίες. Αν δεν γινόμουν ερωμένη του, θα μου κατέβαζε το όνομα από τη μαρκίζα. Μπράβο για τις αποκαλύψεις. Αν δεν είχε πεθάνει, θα πήγαινα κι εγώ να πω αυτό που μου συνέβη. Για τους προφυλακισμένους ηθοποιούς, είχα ακούσει κάποια πράγματα», είπε κλείνοντας τη συνέντευξη.