Ο Δημήτρης Γιαννούλης γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς ο τραυματισμός στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουίγκαν απεδείχθη λιγότερο σοβαρός από ό,τι φαινόταν βάσει της σφοδρότητας του μαρκαρίσματος. Ο προπονητής της Νόριτς, Ντιν Σμιθ, γνωστοποίησε πως ο Έλληνας αμυντικός θα απέχει από τη δράση για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ο Γιαννούλης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος τη 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, αφού γύρισε τον δεξιό αστράγαλό του, τη στιγμή που επιχειρούσε μαρκάρισμα στον Λανγκ, με αποτέλεσμα να μείνει στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε στο σημείο ώστε να τού παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Τελικώς, χρειάσθηκε το φορείο και τη χρήση μάσκας οξυγόνου για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι οπαδοί της Γουίγκαν τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας ντροπιαστικά συνθήματα, τη στιγμή που ο  Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, ο 26άχρονος διεθνής δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τα δύο επόμενα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 24/09 την Κύπρο και στις 27/09, τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η δημοσίευση της Νόριτς: