Εδώ ο Γιαννούλης, εκεί ο Γιαννούλης, που θα υπογράψει τελικά ο Δημήτρης  Γιαννούλης; Τα τελευταία  ρεπορτάζ τον θέλουν να πηγαίνει στην Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Άουγκσμπουργκ, με την γερμανική ομάδα όντως να του έχει καταθέσει πρόταση και να τον θέλει από την περασμένη άνοιξη. Το δικό μας ρεπορτάζ όμως, λέει ότι και δεν είναι στη  Γερμανία ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ και δεν θα είναι η Άουγκσμπουργκ η επόμενη ομάδα του. Να το ξεκαθαρίσουμε…

Με τα τωρινά δεδομένα και παρότι έχει προσφορές από πολλές ομάδες (μάλιστα από όλο το ελληνικό Big , δηλαδή ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ), δεν έχει συμφωνήσει, ούτε είναι ακόμη κοντά στις υπογραφές με καμία. Μέχρι και σε ομάδες της Σαουδικής Αραβία έχουν δοθεί τα σχετικά mandates και περιμένει η πλευρά Γιαννούλη την μεγάλη πρόταση (αλά Φορτούνη).

Η τελευταία όμως, εξέλιξη και συνάμα η πιο φρέσκια πληροφορία από την πιάτσα agents, θέλει την ΑΕΚ να επανήλθε αποφασιστικά,  στο παιχνίδι προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιαννούλη (τον οποίο  έτσι κι αλλιώς κυνηγάει εδώ και μήνες, από την … εποχή Μελισσανίδη στην ομάδα). Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το τελευταίο 48ωρο υπήρξε απευθείας επαφή των κιτρινόμαυρων με τον άσο, στον οποίο κατέθεσαν μια σχεδόν μυθική προσφορά (για τα ελληνικά δεδομένα)!!!

Η ΑΕΚ που καίγεται για να κλείσει αριστερό μπακ ο οποίος θα αναβαθμίσει την θέση, ξεκίνησε από τον Γιαννούλη, πήγε μεταξύ άλλων στις περιπτώσεις των Μοχίκα, Ταλιαφίκο αλλλα από ότι  φαίνεται επέστρεψε δυναμικά για τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ. Και με την (επαναλαμβάνω) “μυθική πρόταση” που φέρεται να του έκανε, ο Γιαννούλης δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ!!

Διαβάστε ακόμη