Το “No Time to Die” είναι επίσημα η δεύτερη χολιγουνταινή ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις για το 2021.

Σύμφωνα με αναφορές, η 25η ταινία James Bond, στην οποία βλέπουμε για τελευταία φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, ξεπέρασε τα 474 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ταινία του Κάρι Τζόσι Φουκουνάγκα είναι επίσης ο πιο δημοφιλής τίτλος της Universal στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική).

Το "No Time to Die" είναι η τελευταία ταινία James Bond για τον Daniel Craig

Το Deadline αναφέρει πως είναι η δεύτερη πιο κερδοφόρα χολιγουντιανή ταινία παγκοσμίως, πίσω από το “F9”, το οποίο απέφερε από την συνολική του πορεία στις κινηματογραφικές αίθουσες 717 εκατομμύρια δολάρια.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Κρεγκ μίλησε για τα μαθήματα που πήρε από την απεικόνιση του πράκτορα 007 και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το πώς έχει προχωρήσει ο Bond όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήθελαν να ωθήσουν την ταινία σε ένα μονοπάτι που να αντικατοπτρίζει τον Bond στην σημερινή κοινωνία, και πως είναι περήφανος που κατάφεραν να φέρουν όλους τους χαρακτήρες στο επίπεδο του, ιδίως τους γυναικείους.

Να σημειώσουμε πως η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία και στην χώρα μας, σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων.