Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των συμβολαίων μεταβίβασης των μετοχών της Νιούκαστλ στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, αλλά και για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οι «καρακάξες» αλλάζουν σελίδα οριστικά και – προφανώς- μαζί τους αλλάζει και όλο το αγγλικό, αλλά γενικότερα όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο νέος ιδιοκτήτης, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ισχυροποίηση της ομάδας.

Σύμφωνα με τα Μέσα του «Νησιού», η Νιούκαστλ θέλει να αποκτήσει άμεσα τον Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα και τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο για τα ποσά που θα δαπανηθούν θα είναι αρκετά, αφού οι ομάδες θα ζητάνε πολλά χρήματα για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Μπρους: «Ξέρω ότι ο νέος ιδιοκτήτης ψάχνει για προπονητή»

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Στιβ Μπρους. Ο προπονητής της Νιούκαστλ γνωρίζει πως οι νέοι ιδιοκτήτες ψάχνουν ήδη για προπονητή.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Daily Telegraph» τόνισε ότι: «Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω στους νέους ιδιοκτήτες τι μπορώ να κάνω, όμως είμαι ρεαλιστής. Έχω αντιληφθεί πως έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν προπονητή, άλλωστε στην ιστορία του ποδοσφαίρου τα καινούρια αφεντικά ξεκινούν τις αλλαγές από τον πάγκο. Είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά και γνωρίζω τους κανόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγγλική εφημερίδα.