Nintendo ανακοίνωσε σήμερα αρκετά νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Switch αργότερα μέσα στο έτος, πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία της νέας κονσόλας στις αρχές του 2025.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, κατά τη διάρκεια παρουσίασης, η ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών αποκάλυψε το νέο παιχνίδι Mario & Luigi: Brothership, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου, καθώς και το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η πριγκίπισσα Zelda αντί για τον γνωστό ήρωα Link. Αυτό το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Nintendo δήλωσε επίσης ότι το Metroid Prime 4: Beyond, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017, θα κυκλοφορήσει το 2025 – ενδεχομένως να κυκλοφορήσει τόσο για το Switch όσο και για τον διάδοχό του.

Άλλες ανακοινώσεις από την εκδήλωση Nintendo Direct περιλάμβαναν remakes και μετατροπές παλαιότερων παιχνιδιών όπως το Fantasian και το Donkey Kong Country Returns, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι περισσότερες ομάδες ανάπτυξης της Nintendo επικεντρώνονται στο επόμενο Switch. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα παρουσιάσει τη νέα κονσόλα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους, το οποίο τελειώνει τον Μάρτιο του 2025.

Διαβάστε ακόμη