«Δε μπορεί να εκτίθεται η παράταξη, με κάποιους που κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ίππου με τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις που οδήγησαν στη διαγραφή της Εύας Καϊλή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι δε θα δεχθεί κανένα εμπόδιο στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. «Μηδενική ανοχή σε όλα αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε, μιλώντας σήμερα το πρωί (10/12) στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, περιέγραψε τη τελευταία φορά που συνομίλησε με την κ. Καϊλή πριν από μία εβδομάδα, παρουσία άλλων ευρωβουλευτών και ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή τού είπε «κακώς με άδειασες», για το θέμα του Κατάρ. Στη συνέχεια, προσέθεσε ότι η συμπεριφορά της διαγραφείσας ευρωβουλευτή μετά την καταγγελία του στον Άρειο Πάγο για τις παρακολουθήσεις εις βάρος του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την είχε θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ και οι χθεσινές (09/12) αποκαλύψεις ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

«Από τις 26 Ιουλίου και ύστερα, με οδήγησε να λάβω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την κυρία Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης. Υποστήριξε, τέλος, ότι είχε υπογραμμίσει στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή από τον Σεπτέμβριο, ότι δε θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε ακόμη: