Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ALPHA για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα», καθώς υποστήριξε ότι ενδέχεται να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία, τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του.

«Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη και προσέθεσε: «Οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνος και η δολοφονία έγινε έπειτα από καβγά».

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρουμε όμως, αν ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Κυνικός ο 32χρονος πιλότος στην προανακριτική απολογία του

Ως ένα ατύχημα πάνω σε μία διένεξη που είχε με την Καρολάιν φαίνεται να περιέγραψε όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο πιλότος στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στο φρικτό έγκλημα που διέπραξε, υποστήριξε πως η 20χρονη κοπέλα, είχε γίνει επιθετική και το μοιραίο βράδυ του είχε πει: «Όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω».

Μάλιστα, ζητά συγγνώμη για την πράξη του, την οποία χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη, ενώ σε άλλο σημείο της προανακριτικής απολογίας του ανέφερε πως είχε σκεφτεί ακόμα και να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

«Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά, γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει».