Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κυνικός εμφανίστηκε στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος πιλότος, φανερώνοντας πως σκεφτόταν να εξαφανίσει το πτώμα της Καρολάιν.

Ως ένα ατύχημα πάνω σε μία διένεξη που είχε με την Καρολάιν φαίνεται να περιέγραψε όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο πιλότος στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στο φρικτό έγκλημα που διέπραξε, υποστήριξε πως η 20χρονη κοπέλα, είχε γίνει επιθετική και το μοιραίο βράδυ του είχε πει: «Όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω».

Μάλιστα, ζητά συγγνώμη για την πράξη του, την οποία χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη, ενώ σε άλλο σημείο της προανακριτικής απολογίας του ανέφερε πως είχε σκεφτεί ακόμα και να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

«Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά, γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει».

«Ό,τι έκανα μετά, το έκανα για να μην χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Ο κατηγορούμενος μίλησε με λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του: «Τιναζόταν το πρόσωπό της, ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κουνούσα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά το έκανα για να μην χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο υποστήριξε πως αυτά που έγιναν μετά το έγκλημα ήταν μία προσπάθεια του , όχι με στόχο να αποφύγει ο ίδιος τις επιπτώσεις , αλλά σκεπτόμενος ότι αν αποκαλυφθεί η δράση του θα έχανε η κόρη του τον πατέρα της. «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της«, είπε, αναφέροντας πως σκότωσε το σκυλάκι της 20χρονης μετά για να γίνει πιστευτό όλο το σενάριο που επικαλέστηκε. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ότι «κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».