Φωτογραφίες της, όπου καταγράφεται να ποζάρει topless στον φωτογραφικό φακό, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φετινή νικήτρια του My Style Rocks, Νικολίνα Νικολούζου.

Η πρώην παίκτρια του 7ου κύκλου του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος, που στέφθηκε στα μέσα Ιουνίου «βασίλισσα του στιλ», κερδίζοντας ταυτόχρονα το έπαθλο των 30.000 ευρώ, μοιράστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 23/07, σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών της.

Σε stories που «ανέβασε» στο Instagram, η ίδια καταγράφεται ημίγυμνη από τη μέση και πάνω, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, και καλύπτοντας το στήθος της με ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα φαίνεται πως ενθουσίασαν τους fans της, με τη Νικολίνα Νικολούζου να δέχεται και μήνυμα από follower της, που της έγραψε ότι το στήθος της φαίνεται τέλειο και φυσικό, ρωτώντας την πού το έφτιαξε.

Η ίδια απάντησε με χιούμορ, αναρτώντας ένα βίντεο της Κάιλι Τζένερ, όπου η ίδια αρνούταν ότι έχει κάνει αυξητική στήθους.

Νικολίνα Νικολούζου: Η αποκάλυψή της ότι είναι διεμφυλική γυναίκα στον «αέρα» του My Style Rocks

Υπενθυμίζεται ότι η Νικολίνα Νικολούζου, είχε αποκαλύψει στον «αέρα» του My Style Rocks ότι είναι διεμφυλική, και ότι είχε γεννηθεί αγόρι, προσθέτοντας ότι ξεκίνησε τη φυλομετάβαση στα 12 της χρόνια.

«Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», είχε πει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

«Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 ετών, όταν μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους γονείς μου, και με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια ειδικών κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία. Και τότε ξεκίνησε το ταξίδι της φυλομετάβασής μου», περιέγραψε η ίδια.

«Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου, και για αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς και την οικογένειά μου και την αδελφή μου δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο “ευχαριστώ”», είχε προσθέσει η Νικολίνα Νικολούζου, αναφορικά με τη στήριξη που είχε από την οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμη: