Η Νικολέτα Μαυρίδη νόσησε με κορωνοϊό και αφού πέρασαν οι ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας, έκανε την πρώτη της βόλτα.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, είναι covid-free και βγήκε την πρώτη της βόλτα συναντώντας έναν πρώην παίκτη του Survivor με τον οποίο έχουν επαφές.

Και αν και πολλοί μπορεί να σκεφτούν τον Παύλο Γαλακτερό ή την Ελένη Χαμπέρη, δεν ήταν αυτοί. Αλλά όπως φάνηκε στα Instastories της, βρέθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σημειώνεται πως πριν από μιάμιση εβδομάδα περίπου, το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor με πέντε παλιούς παίκτες να απουσιάζουν. Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιανός είχε αναφέρει πως ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά δεν θα ήταν για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο δύο από αυτούς είχαν πάει κανονικά στο Άλσος Βεΐκου. Ο λόγος για τον James Καφετζή και τη Νικολέτα Μαυρίδη. Και λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού του Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε πως αποχώρησε από τον ημιτελικό, καθώς στο rapid test που έκανε βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και χρειαζόταν να μπει σε καραντίνα. Έτσι λοιπόν, επέστρεψε στο σπίτι της.

Πάντως, η ίδια είχε εκφράσει τη λύπη της που δεν ήταν κοντά στους πρώην συμπαίκτες της καθώς, όπως έχει αναφέρει, το Survivor ήταν για εκείνη μια μοναδική εμπειρία. «Περνούν γρήγορα οι μέρες. Έτσι πέρασε και ένας ολόκληρος μήνας μακριά από το παιχνίδι. Βλέπω φωτογραφίες και μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω που βρισκόμουν, τι εμπειρίες έχω αποκομίσει, πόσες στιγμές και ποσά πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου αλλά πάνω από όλα στην καρδιά μου! Αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα πιο δυνατή, τραγούδησα, χόρεψα, πανηγύρισα», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Νικολέτα Μαυρίδη.