Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Renfield» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο του Κόμη Δράκουλα.

Στο κλιπ οι θαυμαστές του, βλέπουν τον Χολιγουντιανό ηθοποιό σε μία από τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις που έχει κάνει ποτέ για τις ανάγκες ενός ρόλου. Ο 58χρονος σταρ εμφανίζεται με ταλαιπωρημένο δέρμα γεμάτο ουλές, αιχμηρά δόντια και την κλασική κάπα του βαμπίρ.

Ο Δράκουλας του Κέιτζ θα έχει πολύ χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση. Μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Empire», μίλησε για τον νέο ρόλο του στην ταινία και τόνισε ότι δεν θα παρουσιαστεί ο κλασικός Δράκουλας από τις διάφορες ταινίες και τα βιβλία: «Όταν κατάλαβα που ήθελε να πάει ο Κρις ΜακΚέι με την ταινία, τότε συνειδητοποίησα ότι θα έχει μια κωμική, ποπ αρτ συμπεριφορά. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι ένας ποπ-αρτ Δράκουλας. Ο Γουόρχολ έκανε έναν υπέροχο Δράκουλα. Σε αυτή την ταινία υπάρχει αυτή η φλέβα του Γουόρχολ».

Το σενάριο υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η ταινία θα διαθέτει βιτριολικό χιούμορ.

Η πλοκή του «Renfield»

Η ταινία επικεντρώνεται στον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, που υποδύεται ο Νίκολας Χουλτ. Πρόκειται για τον βασανισμένο βοηθό ενός πολύ ιδιαίτερου και νάρκισσου αφεντικού, του Δράκουλα. Ο Ρένφιλντ αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο παράξενη και να είναι.

Πλέον και μετά από από αιώνες δουλείας, ο Ρένφιλντ διεκδικεί μία ζωή μακριά από τον «πρίγκιπα του σκότους». Το μόνο που χρειάζεται, έιναι να βρει τρόπι να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Διαβάστε ακόμη: