Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είχαν χθες επέτειο γάμου και τίμησαν την ημέρα δημοσιεύοντας δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Ο Κιθ Έρμπαν ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου ποζάρουν μαζί αγκαλιασμένοι, γράφοντας στην λεζάντα: «Χαρούμενη επέτειο μωρό μου. Η ζωή μου ξεκίνησε όταν είπες “Δέχομαι” πριν από 5.475 ημέρες».

Η ηθοποιός με την σειρά της προτίμησε να αναρτήσει μία πιο ερωτική φωτογραφία, όπου ο σύζυγός της ακουμπάει αισθησιακά την γλώσσα του στον λαιμό της, ενώ στην λεζάντα αρκέστηκε σε μία απλή ευχή: «Χρόνια πολλά μωρό».

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και ο τραγουδιστής της country συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2005στο G’Day USA Gala και έγιναν ζευγάρι τον επόμενο χρόνο.

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι

Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για μία σειρά συναυλιών και όπως φαίνεται η Νικόλ Κίντμαν δεν είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός δείχνει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό, που τρέφει για τον σύζυγό της, σίγουρα η απουσία του από το σπίτι δεν της αρέσει καθόλου και δεν το κρύβει -περίπου-.

Η σταρ του Χόλιγουντ έκανε μάλιστα μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, «χρεώνοντας» στο σκυλάκι τους, Τζούλιαν, την στεναχώρια, που νιώθει η ίδια. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου απεικονίζεται ο σύζυγός της να κοιτάζει τον Τζούλιαν, η ηθοποιός γράφει: «Η αντίδραση του Τζούλιαν, όταν κατάλαβε πως ο Κιθ Έρμπαν θα βρίσκεται μακριά για κάποιες νύχτες, όταν θα εμφανίζεται στο Λος Άντζελες».

Η Μαντόνα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη