Μεγάλο Σάββατο σήμερα με τα καταστήματα ΟΠΑΠ ανοιχτά έως τις 4μμ. Πάμε να δούμε ορισμένες επιλογές από το κουπόνι. Στη Γερμανία η Λειψία είναι φαβορί στο ματς με την Άουγκσμπουργκ. Θέλει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και δύσκολα θα κάνει κι άλλη γκέλα στην έδρα της. Σκοράρει με άνεση, όπως και η αντίπαλός της. Ποντάρω στον «άσο» μαζί με το Over 2,5.

Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο στόχος της Άιντραχτ και από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει είναι αυτό στην έδρα της με την Γκλάντμπαχ. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο είναι η φιλοξενούμενη, αφού απέχει πολύ από τις επικίνδυνες θέσεις και από αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο «άσος» της Άιντραχτ έχει αξία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ χωρίς να είναι καλύτερη κέρδισε με 2-1 την Μπράιτον. Βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες εντός έδρας. Μπορεί να «καθαρίσει» και την Μπόρνμουθ, η οποία με τις τελευταίες επιτυχίες ανέβηκε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας.

Ένας άλλος «άσος» με την πολύ καλή απόδοση 2,02 στο Πάμε Στοίχημα είναι αυτός της Έβερτον στο παιχνίδι με τη Φούλαμ. Θέλει πάση θυσία η ομάδα του Σον Ντάις στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Η Φούλαμ προέρχεται από 4 σερί ήττες.

Κλείνω με Γαλλία και το Goal/Goal στο ντέρμπι κορυφής της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λανς. Λογικά θα σκοράρει η Παρί στην έδρα της. Η Λανς είναι επικίνδυνη και αν κάνει την έκπληξη και κερδίσει θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά τους. Μπορούν να βρουν δίχτυα και οι 2.

Διαβάστε περισσότερα