Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα play off της Super League με 4 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Καθοριστικής σημασίας είναι το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ακολουθεί την Τετάρτη το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Όλα πιθανά είναι σήμερα στην Τούμπα, με τις 2 ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη. Αποφεύγω να ποντάρω στο ντέρμπι και πάω στα άλλα 2 ματς της 2ης αγωνιστικής των play off.

Χαμηλά είναι οι «άσοι» του Παναθηναϊκού κόντρα στο Βόλο και του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη. Ποντάρω στον «άσο» του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το Over 1,5 και στον «άσο» από το ημίχρονο του Ολυμπιακού.

Στη Γαλλία η Νις δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να περάσει από την έδρα της ουραγού και καταδικασμένης σε υποβιβασμό Ανζέ. Το «διπλό» της πληρώνει 1,57.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την παράδοση με το μέρος της στο ματς με την Μπέτις. Και οι 2 ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά η έδρα και η παράδοση οδηγούν στον «άσο».

Στην Ιταλία η Νάπολι έχει το προβάδισμα στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Μπορεί να έχει «καθαρίσει» τον τίτλο, αλλά είναι ασταμάτητη και το πιθανότερο είναι να πετύχει μία ακόμα νίκη. Αξίζει το ποντάρισμα στον «άσο» της που πληρώνει 1,88 στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα