Μια ιδιαίτερη φωτογραφία– που δεν συνηθίζει συχνά να το κάνει – δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε φωτογραφία με τον διάσημο τραγουδιστή Alice Cooper!

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Facebook, γράφει: «Χθες, σε μία μαγική βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν από τη μεγάλη αποψινή συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, μια πρωτοβουλία του Phoebus, του Desmond Child και του George Lebesis. Kαλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή, όπως Alice Cooper, Rita Wilson, Bonnie Tyler, Sakis Rouvas ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η διεκδίκηση για την επανένωση των γλυπτών».

Ο αμερικανός ροκ σταρ βρέθηκε στην Αθήνα εν όψει διαφόρων εμφανίσεων του (μεταξύ άλλων και σε ένα κοντσέρτο για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα). Και όπως διαπιστώνεται από την εικόνα, συνευρέθηκε με την υπουργό σε κάποια εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το στιγμιότυπο είναι από αυτά που λένε ότι «μιλάει από μόνο του». Αμφίβολο, αλλά όχι απίθανο, να είναι αποκαλυπτικό και για τις μουσικές προτιμήσεις της Νίκης Κεραμέως και μάλλον πιο απίθανο να ζήτησε ο Κούπερ την φωτογράφιση…

 

Τα σχόλια στο Twitter

Η εν λόγω φωτογραφία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα Social Media και ειδικά στο Twitter.

Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στη συναυλία

Σε μια βραδιά λάμψης και προσφοράς, υπό την αιγίδα των Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Αθηναίων και Μουσείου Ακρόπολης, ο χαρισματικός Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child, μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες από το διεθνές μουσικό στερέωμα, όπως είναι οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, Lena Hall, Kip Winger, The Rasmus, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson, θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση της διεθνούς κοινής γνώμης, υπέρ της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ η συμμετοχή των ερμηνευτών θα είναι αφιλοκερδής.