Δεν ξέρω αν το έχετε πληροφορηθεί, αλλά η Νίκη Κεραμέως, νυν Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχει αποκτήσει fan club το οποίο υποστηρίζει «Vote Niki for President»!

Προφανώς το κοινό της Νίκης, που απορρέει από την ελίτ του Π. Ψυχικού και του Κολλεγίου Αθηνών, θέλει να την δει ακόμη και Πρόεδρο της ΝΔ, μόλις φυσικά οι συνθήκες επιτρέψουν την διεκδίκηση του πολύτιμου αξιώματος της κεντροδεξιάς παράταξης!

Προς το παρόν πάντως, η φιλόδοξη και αχόρταγη Νίκη, δεν αρκείται στο Υπ. Παιδείας το οποίο θεωρεί κατώτερο των δυνατοτήτων της, αλλά κοιτάζει πιο ψηλά, στα 2 εμβληματικά υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας που κατοχυρώνουν πολιτικούς υψηλού επιπέδου!

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν γινόταν η προμήθεια των Rafale και των φρεγατών, η Νίκη αυτοαποκαλείτο ως η «Ελληνίδα Φλοράνς Παρλί» καθώς έβλεπε τον εαυτό της ως την νέα Υπ. Άμυνας σε δομικό ανασχηματισμό στη θέση του Ν. Παναγιωτόπουλου!

Στις μέρες μας, με τις πληροφορίες περί ανασχηματισμού να πλανώνται στον αέρα, η Νίκη βλέπει τον εαυτό της ως Υπ. Εξωτερικών στη θέση του Ν. Δένδια!!!

«Πήραν τα μυαλά της αέρα», λένε οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, λόγω του ότι συνόδεψε τον πρωθυπουργό στο ταξίδι στην Αμερική και τη συνάντηση με τον Μπάιντεν!!!

Λέτε να φταίει ότι έπιασαν νωρίς οι ζέστες;