Η εμβληματική Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει για ακόμη μια φορά με την σκηνοθετική υπογραφή του Τιμ Μπάρντον. O σκηνοθέτης θα κάνει το ντεπούτο του μέσω της επερχόμενης σειράς του Netflix «Wednesday Addams». Το Netflix ανακοίνωσε ότι το «Wednesday Addams» θα βασίζεται στον εικονικό χαρακτήρα της οικογένειας. Ο σκηνοθέτης ήταν να σκηνοθετήσει και το 3D «οικογένεια Άνταμς», αλλά το πρότζεκτ εν τέλει διαλύθηκε το 2013.

Το Netflix ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μια νέα κωμική σειρά οκτώ επεισοδίων θεματική με τα χρόνια που η Wednesday Addams ήταν φοιτήτρια στην Nevermore Academy.

H σειρά θα είναι live-action και σκηνοθετημένη από τον Μπάρτον, επομένως περιμένουμε κάτι σκοτεινό, αλλά με αρκετή δόση χιούμορ και παιδικότητας. Στο σενάριο θα βρίσκονται οι Άλφρεντ Γκοφ και Μάιλς Μίλαρ, γνωστοί για την σειρά επιστημονικής φαντασίας «Smallville».

«Η σειρά είναι ένα υπερφυσικό μυστήριο για τα χρόνια που η Wednsesday Addams ήταν φοιτήτρια στην Nevermore Academy. Η Wednsesday προσπαθεί να κυριαρχήσει στις μεταφυσικές της ικανότητες, να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό ξέσπασμα που τρομοκρατεί την τοπική πόλη και να λύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που ενοχλούσε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια και όλα αυτά ενώ έχει να διαχειριστεί τις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore», αναφέρει η περίληψη της σειράς.