Η νέα μίνι σειρά του Netflix, «Supersex», έχει καταγγελθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή είναι ιδιαίτερα προκλητική, με αρκετά άτομα να απειλούν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους.

Η σειρά βασίζεται σε γενικές γραμμές στη ζωή του Ρόκο Σιφρέντι, του πιο διάσημου πορνοστάρ στον κόσμο, που ήταν γνωστός ως «Ιταλός επιβήτορας».

Αλλά οι συνδρομητές αντέδρασαν όταν το Netflix δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό κλιπ στον αμερικανικό λογαριασμό του στο Instagram στις 7 Μαρτίου, πριν διαγραφεί μυστηριωδώς.

Τα στιγμιότυπα οθόνης που εξασφάλισε η Daily Mail δείχνουν άτομα να κατακεραυνώνουν τη streaming υπηρεσία για την προώθηση της πορνογραφικής σειράς.

«Κάνουμε το πορνό mainstream τώρα; Είναι αρκετά αρρωστημένο το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση για αποκαλυπτικό περιεχόμενο όπως αυτό», δήλωσε ένας.

«Τώρα έχουμε και πορνό στο Netflix; Καταργώ το λογαριασμό μου ενώ μιλάμε, τα παιδιά μου δεν μπορούν να το δουν αυτό», σχολίασε ένας δεύτερος χρήστης.

Ένα άλλο άτομο είπε: «Δεν είναι αυτό ακατάλληλο για μια πλατφόρμα όπου τα παιδιά ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;!».

«Είναι πραγματικά λυπηρό ότι αυτό είναι αποδεκτό στη σύγχρονη κουλτούρα. Η υπερσεξουαλικοποίηση της κοινωνίας και της γενιάς μας είναι καταθλιπτική και υποτιμητική για την αξία και των δύο φύλων», κατήγγειλε ένας άλλος.

«Ωστόσο, οι γυναίκες που δημοσιεύουν μια φωτογραφία όπου θηλάζουν λογοκρίνονται. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια ξεχωριστή κατηγορία στο Netflix, αν θέλετε να βγάζετε τέτοια πράγματα» ανέφερε ένας άλλος λογαριασμός.

Εντωμεταξύ, οι θαυμαστές που είδαν το επίσημο τρέιλερ στο κανάλι του Netflix στο Youtube μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με την αποκαλυπτική σειρά, με ένα άτομο να γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει η κατεύθυνση που ακολουθεί το Netflix».

Ένας άλλος σχολίασε: «Τι συμβαίνει με το Netflix. Φέρτε πίσω τα καλά πράγματα».

Το «Supersex» έκανε πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου και πραγματεύτηκε τις απαρχές του ξεκινήματος του Σιφρέντι στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων το 1986.

Ο Αλεσάντρο Μπόργκι πρωταγωνιστεί ως ο διάσημος ηθοποιός ερωτικών ταινιών στην επταμερή σειρά. Ο Μπόργκι μίλησε πρόσφατα με ειλικρίνεια για τη σειρά, χαρακτηρίζοντάς την ως «απολύτως το πιο περίπλοκο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Ο Ιταλός ηθοποιός δήλωσε στον Independent: «Δεν ήμουν πραγματικά σίγουρος [για την εκπροσώπηση] αυτού του είδους του περίπλοκου θέματος, ειδικά στη χώρα μου. Μπορείς να μιλήσεις για ό,τι θέλεις στην Ιταλία, αλλά όχι για το σεξ. Πραγματικά μεγάλωσα με το πορνό. Ήταν η σεξουαλική μου εκπαίδευση».

Η δημιουργός της σειράς, Φραντσέσκα Μανιέρι, έδωσε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά, λέγοντας στο πρακτορείο ότι «στόχος της ήταν να βάλει τους άνδρες μπροστά από τον εαυτό τους».

«Αυτό είναι αυτό που αποκαλούμε φαλλοκεντρικό σύστημα, το σύστημα στο οποίο το π***ι είναι το κέντρο της σκέψης πριν από όλα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε τώρα, [το] 2024, για να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών; Και πώς μπορούν οι άνδρες να βάλουν τον εαυτό τους μπροστά στην εικόνα του συμβολικού τους π**** και να προσπαθήσουν να αποδομήσουν όλα αυτά;».

Διαβάστε ακόμη: