Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024 στην πλατφόρμα. Παρόλο που στο βίντεο βλέπουμε το Squid Game 2, το The Umbrella Academy, το Rebel Moon και την τελευταία σεζόν του Cobra Kai, λείπουν τρία πολύ σημαντικά projects.

Πολλοί ίσως να περίμεναν ότι θα δουν φέτος την τελευταία σεζόν του Stranger Things ή τη συνέχεια του Wednesday, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό δε θα συμβεί καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Deadline, το Stranger Things 5, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, δε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix φέτος, αλλά μέσα στο 2025. Το ίδιο συμβαίνει και με την 2η σεζόν του Wednesday με την Jenna Ortega, καθώς αυτή η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στον Απρίλιο.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι θα καθυστερήσουν τα νέα επεισόδια στις σειρές Sweet Magnolias, Ginny & Georgia και Virgin River, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι και εδώ το 2025. Φέτος δε θα παίξει επίσης ούτε η νέα σεζόν του The Lincoln Lawyer, ούτε του The Watcher, αλλά ούτε και των XO, Kitty και The Recruit που αποτελούν και αυτά μεγάλες επιτυχίες στην πλατφόρμα.

Φαίνεται ότι οι περισσότερες από αυτές τις σειρές δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματά τους και για αυτό δεν θα δούμες φέτος την επιστροφή τους.

Διαβάστε ακόμη: