Βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος του καλοκαιριού και το μόνο που μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να την “παλέψουμε” τις βραδιές που πρόκειται να ακολουθήσουν, είναι οι σειρές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Netflix.

Στις αρχές του μήνα, και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος του πολυαναμενόμενου 5ου και τελευταίου κύκλου του “Casa De Papel”, ενώ στις 24 Σεπτεμβρίου ο Μάικ Φλάναγκαν, δημιουργός των εξαιρετικών και επιτυχημένων σειρών τρόμου “Haunting of Hill House” και “Haunting of Bly Manor”, επιστρέφει δυναμικά με την σειρά “Midnight Mass”.

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο “Lucifer” ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει για πάντα, ενώ λίγες μέρες μετά θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την 3η σεζόν της σειράς “Sex Education”, η οποία είχε καθυστερήσει σχεδόν έναν χρόνο λόγω της πανδημίας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε από την άνεση του καναπέ σας στην πλατφόρμα συνεχούς ροής τις επόμενες εβδομάδες.

La Casa De Papel – 5η σεζόν: 1ο μέρος (3/9/2021)

 

Η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή μετά την απώλεια ενός από τα μέλη της. Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, κάτι που ξεκίνησε ως ληστεία και θα καταλήξει σε πόλεμο. Το 5ο μέρος της εμβληματικής σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους, στις 3 Σεπτεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Lucifer – 6η σεζόν (10/9/2021)

 

Αυτό ήταν, έφτασε η τελευταία σεζόν του “Λούσιφερ”. Στ’ αλήθεια αυτήν τη φορά. Ο διάβολος έγινε Θεός… σχεδόν. Αλλά γιατί διστάζει; Και τώρα που ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, τι θα κάνει; Ελάτε να πούμε ένα γλυκόπικρο αντίο στον Λούσιφερ, την Κλόι, τον Αμέναντιλ, τη Μέιζ, τη Λίντα, την Έλα και τον Νταν. Να έχετε κοντά σας χαρτομάντιλα.
Sex Education – 3η σεζόν (17/9/2021)

 

Είναι μια νέα χρονιά, ο Ότις κάνει περιστασιακό σεξ, ο Έρικ και ο Άνταμ είναι επίσημα μαζί και η Τζιν περιμένει μωρό. Εν τω μεταξύ, ο νέος διευθυντής, o Χόουπ, προσπαθεί να ξανακάνει το Μούρντεϊλ ένα σχολείο αριστούχων, η Έιμι ανακαλύπτει τον φεμινισμό, ο Τζάκσον ερωτεύεται και ένα χαμένο φωνητικό μήνυμα καραδοκεί. Προετοιμαστείτε για κατοικίδια δέσμευσης, εξωγήινα φαινόμενα, κεκάκια σε σχήμα αιδοίου και πολλά άλλα για την κυρία Γκροφ.

Jaguar – 1η σεζόν (22/9/2021)

 

Στην Ισπανία του ’60, μια επιζώσα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας με σκοπό να παραπέμψει στη δικαιοσύνη τους Ναζί που δραπέτευσαν από τη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο.

Dear White People: Volume 4 (22/9/2021)

 

Ξανά μαζί εν μέσω μιας πανδημίας στο μέλλον, η Σαμ και ο Λάιονελ θυμούνται την επική τελευταία τους χρονιά στο Γουίντσεστερ – η οποία εξελίσσεται σε μιούζικαλ από το ’90.

Midnight Mass (24/9/2021)

 

Από τον δημιουργό του Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ Μάικ Φλάναγκαν, το Midnight Mass αφηγείται την ιστορία μιας μικρής, απομονωμένης κοινότητας σε ένα νησί, της οποίας οι υφιστάμενες διχόνοιες εντείνονται με την επιστροφή ενός ατιμασμένου άντρα (Ζακ Γκίλφορντ) και την άφιξη ενός χαρισματικού ιερέα (Χάμις Λινκλέιτερ). Όταν ο Πατέρας Πολ φτάνει στη Νήσο Κρόκετ συμβαίνουν ανεξήγητα και φαινομενικά θαυματουργά γεγονότα και η κοινότητα καταλαμβάνεται από έναν νέο θρησκευτικό ζήλο. Υπάρχει όμως τίμημα για αυτά τα θαύματα;

Ganglands (Braqueurs) (24/9/2021)

Ο Μεντί, ένας έμπειρος κλέφτης, και η Λιάνα, μια μαθητευόμενη κλέφτρα, μπλέκουν σε έναν πόλεμο κυριαρχίας εμπόρων ναρκωτικών και πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

The Chestnut Man (29/9/2021)

 

Από τον δημιουργό του “The Killing” έρχεται τώρα ο “Καστανάνθρωπος”, ένα ψυχολογικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες από τη Δανία, οι ρίζες του οποίου εντοπίζονται στο νορδικό νουάρ. Αυτή η σειρά βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Σόρεν Σβάιστρουπ που έχει μεταφραστεί σε 28 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε 50 χώρες.