Μπορεί να είναι καμουφλαρισμένο, όμως η αγριάδα του δεν κρύβεται! Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη και ποθητή ισχυρή εκδοχή του ιαπωνικού μοντέλου, Type-R. Οι Ιάπωνες έδωσαν στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες με το μοντέλο πλήρως καμουφλαρισμένο, λίγο πριν το μεταφέρουν στην πίστα του Nurburgring για να δείξει τι αξίζει αλλά και τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση.

Παρά το έντονο καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε αρκετά στοιχεία της σχεδίασης όπως η επιθετική μάσκα, ο αρκετά μεγαλύτερος προφυλακτήρας, αλλά και τις νέες μαύρες ζάντες με τις κόκκινες Brembo δαγκάνες.

Στο πίσω μέρος η αεροτομή είναι τοποθετημένη υψηλότερα από ποτέ, την ώρα που ο διαχύτης φιλοξενεί τις 3 απολήξεις της εξάτμισης, όλες κεντρικά τοποθετημένες.

Εικόνα από το εσωτερικό ακόμα δεν έχουμε όμως τα βασικά στοιχεία όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτούσια από το απλό μοντέλο. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα bucket καθίσματα για την απαιτούμενη πλευρική στήριξη αλλά και διάφορες σπορ πινελιές όπως το ειδικά σχεδιασμένο σπορ τιμόνι κ.ά.

Σχετικά με το μοτέρ, οι φήμες κάνουν λόγο πως θα παραμείνει ο ήδη υπάρχον 2λιτρος, όμως η ιπποδύναμη του θα αυξηθεί από τα 320 άλογα, φτάνοντας ίσως και τα 400, με την τετρακίνηση να μην έχει ξεκαθαριστεί.

Ίσως μιλάμε για ένα από τα τελευταία sport αυτοκίνητα με τέτοια ιπποδύναμη και χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν ανακοινώσει πως και τα αυτοκίνητα επιδόσεων τους θα είναι αποκλειστικά αυτόματα!