Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Lindsey Pearlman σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Η 43χρονη ηθοποιός είχε δηλωθεί από την οικογένειά της ως αγνοούμενη.

Η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί στις 8:30, αξιωματικοί της περιοχής του Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση για έρευνα θανάτου στη λεωφόρο Φράνκλιν και τη Λεωφόρο Βόρειας Σιέρα Μπονίτα. Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε έκτοτε ότι το άτομο είναι η Lindsey Erin Pearlman. Η αιτία του θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή».

Λεπτομέρειες σχετικά με την εξαφάνιση και τον θάνατο της Pearlman δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. Σύμφωνα με τις αρχές, εθεάθη για τελευταία φορά στις 13 Φεβρουαρίου στις 12 μ.μ. στο τετράγωνο 1600 της λεωφόρου N. Mariposa στο Λος Άντζελες. Σε ανάρτηση στο Instagram ο σύζυγός της, επιβεβαίωσε την είδηση.

https://www.youtube.com/watch?v=1vhLfHmCkyk&ab_channel=UKNEWSWORLD

«Η αστυνομία βρήκε τη Lindsay. Είναι νεκρή. Είμαι κομμάτια. Θα μοιραστώ περισσότερα αργότερα, αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειές τους και να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη στιγμή».

Η Perlman είχε εμφανιστεί σε σειρές μεταξύ των οποίων οι «Empire», «Chicago Justice», «Sneaky Pete», «American Housewife», «General Hospital», «Selena: The Series» και «The Ms. Pat Show». Πιο πρόσφατα, είχε υποδυθεί την Karen στο «Vicious», που μεταδόθηκε στο Urbanflix.