Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με εμφανώς μικρότερη συμμετοχή, συγκεντρωθέντες, στην πλατεία Συντάγματος, με εικόνες, λάβαρα και σημαίες, βρέθηκαν απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν ισχυρές.

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή των Ελλήνων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αναφέροντας μεταξύ άλλων «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», «κάτω τα εμβόλια» και «έξω οι Μασόνοι από την Ελλάδα».

Εκ νέου συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα:

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών κρατώντας στα χέρια τους εικόνες, ελληνικές σημαίες και σταυρούς.

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αντιεμβολιαστές και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Και στη Θεσσαλονίκη, αντιεμβολιαστές βγήκαν στους δρόμους το απόγευμα της Τετάρτης. Κάνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Όπως καταγράφει το grtimes.gr οι διαδηλωτές φωνάζουν «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και κρατούν πλακάτ «Οχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» το ο οποίο υπογράφει ο «Ιερός Λοχος 2012».

Μάλιστα, τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορωνοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

«Πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ», «Δε σηκώνουμε πολλά πολλά Χαρδαλιά», «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», «Πατρίδα, θρησκεία, ελευθερία», είναι τα συνθήματα που ακούγονται.