Την οργή των διαδηλωτών προκάλεσε ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη ο οποίος εμφανίστηκε σε διαδήλωση vegan και ξεκίνησε να τρώει προκλητικά σουβλάκι.

Θέλοντας να προκαλέσει, ένας άνδρας δεν «μάσησε» μπροστά σε vegan διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τα δικαιώματα των ζώων, τρώγοντας σουβλάκι.

Η ενέργειά του εξαγρίωσε αρκετούς που έσπευσαν να του επιτεθούν λεκτικά, ουρλιάζοντας στο πρόσωπό του, με τον νεαρό άνδρα να δείχνει πως απολαμβάνει τόσο το χοιρινό καλαμάκι, όσο και τις αντιδράσεις των ακτιβιστών.

«Νιώθεις καλά;», φωνάζει μία γυναίκα στον άνδρα που τρώει το σουβλάκι

Οι διαδηλωτές φωνάζουν «σκοτώνετε τα ζώα» και «είσαι αηδιαστικός». Ωστόσο, εκείνος, όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά συνεχίζει να τρώει, δείχνοντας μάλιστα πόσο… το απολαμβάνει.

Μάλιστα, μια γυναίκα ουρλιάζει προς εκείνον, ακριβώς μπροστά του.

«Νιώθεις καλά;» φώναξε και άρχισε να τον βρίζει και να του λέει αν νιώθει ωραία με αυτό που κάνει μπροστά στους vegan, με τον κρεατοφάγο αντιδιαδηλωτή να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του και προκλητικά να γλείφει το σουβλάκι, το οποίο οι Αμερικανοί στο βίντεο το «βάφτισαν» κεμπάπ.

Σημειώνεται πως το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @ViralNewsNYC στο Twitter, δείχνει τον άνδρα να προκαλεί τους vegan δαγκώνοντας σιωπηλά κρέας στη διαδήλωση στο Μανχάταν το Σάββατο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: