Σε έγκλημα αποδίδεται ο θάνατος θρίλερ στη Νέα Σμύρνη, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του θύματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή προέκυψε πως έχασε τη ζωή του από μαχαιριά στην κοιλιά.

Στο ίδιο πλαίσιο η Ελληνική Αστυνομία, από την οποία την υπόθεση εξετάζει το Ανθρωποκτονιών, εξετάζει πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση, της αδελφής του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να είχε νοητική στέρηση, έμενε μαζί με την αδερφή του, επίσης ΑμεΑ και που η ίδια δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics.

Από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται πως το μαχαίρι που στέρησε τη ζωή του 46χρονου, ήταν κουζινομάχαιρο το οποίο βρέθηκε πλυμένο στην κουζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από στελέχη του ΕΚΑΒ τα οποία κλήθηκαν στο σημείο από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου με την οποία νωρίτερα είχε επικοινωνήσει η αδερφή του.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα για άγνωστο λόγο στο Κρατικό Νικαίας από το οποίο πήρε εξιτήριο μόλις χθες Πέμπτη (12/9).

Γειτόνισσα αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε φασαρίες, η ίδια το διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.

Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμεναν για πολλά χρόνια στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ αγαπητά παιδιά και δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, είπε μια άλλη γειτόνισσα. Το κορίτσι ήταν γνωστό στον Πανιώνιο, όπου την ξέρουν και ουδέποτε έχει εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμη: