Νέες αιχμές κατά των καλλιτεχνών που κάνουν διαφημίσεις προϊόντων άφησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Γιώργος Νταλάρας. Λίγες ημέρες αφότου ο τραγουδιστής είχε στραφεί κατά του Κωνσταντίνου Αργυρού τόνισε πως η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Mega Stories» o Γιώργος Νταλάρας ανέφερε «είναι άλλο πράγμα το τραγουδάω στην Κύπρο και άλλο το τραγουδάω για την Κύπρο. Για μένα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το τραγουδάω στην Κύπρο. Ε, και; Στην Καβάλα, την Κρήτη δεν τραγουδάς;».

«Όταν εγώ έχω πάει 30 φορές για να τραγουδήσω στην Κύπρο από το 1969 και έχω πάει 200 φορές για να τραγουδήσω για την Κύπρο. Άρα εσύ που με κοιτάς από μακριά και λες “τι κάνεις εκεί;” και κάποια τρολ λένε ότι “διαφημίζω την Κύπρο”, σου θυμίζω, αδερφέ η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άρα λοιπόν πρέπει να σοβαρευτούμε» πρόσθεσε.

Γιώργος Νταλάρας: Δεν είναι αξιοθαύμαστο να γεμίζεις τέσσερα ελληνάδικα και να χτυπιέσαι μεθυσμένος σαν παλαβός

Επίσης, για τις εμφανίσεις τραγουδιστών σε «αραβικές βραδιές», που διοργανώνονται σε ελληνικά νησιά, αλλά και για το «κυνήγι» της εφήμερης αναγνωρισιμότητας μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας.

«Δεν είναι αξιοθαύμαστο να γεμίζεις τέσσερα ελληνάδικα και να χτυπιέσαι» τόνισε στην παρακάτω δήλωση: «Το ελληνικό τραγούδι δεν είναι να πηγαίνεις σε βραδιές αραβικές στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Δεν είναι αξιοθαύμαστο να γεμίζεις τέσσερα ελληνάδικα και να χτυπιέσαι μεθυσμένος σαν παλαβός και να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Όλοι αυτοί με τα εξώφυλλα, εκτός από το τραγούδι, υπηρετούν και κάτι άλλο, που είναι πιο δυνατό σαν οπλοπολυβόλο, κι άλλοι πάνε με τη σφεντόνα».

«Δεν αισθάνομαι διάσημος. Μισώ τη διασημότητα, δεν τη θέλω. Εμένα αν με ρωτήσεις “ποιος ήθελες να είσαι;”, θα σου έλεγα “ο Γιώργος”. Ο “Νταλάρας” μου είναι αδιάφορος» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: