Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του διαρρήκτη που εγκλωβίστηκε σε διαμέρισμα γυναίκας αστυνομικού στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαρρήκτης αρχικά εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβεστική και ασθενοφόρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, στη Λεωφόρο Καποδιστρίου 94, στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι αστυνομικού στη λεωφόρο Καποδιστρίου, προκειμένου το διαρρήξει ωστόσο εγκλωβίστηκε.

ekam-main2

Άγνωστος ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων, προκειμένου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα απειλεί τους αστυνομικούς, πιθανόν με το όπλο που είχε στην οικία του ο αστυνομικός.

nea_ionia-main

Στο σημείο σπεύδει και η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.)

Γείτονες άκουσαν τον θόρυβο και κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο μετέβη η ΕΚΑΜ και άνδρες της ΟΠΚΕ, ενώ εκτιμάται ότι ο διαρρήκτης πιθανόν να έχει πάρει το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού.

nionia-2

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:30, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για διάρρηξη σε σπίτι, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρότατες δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της αστυνομίας, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Όταν τα ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα που βρισκόταν νωρίτερα ο διαρρήκτης, δεν βρήκαν κανέναν μέσα. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι ότι βρήκε δίοδο διαφυγής.