Το ειδυλλιακό περιβάλλον της Λίμνης Βουλιαγμένης επέλεξε η Σπανός ΑΕ. για να αποκαλύψει στο κοινό τη νέα BMW Σειρά 1 και μάλιστα 3 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά.

Το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου περισσότεροι από 400 προσκεκλημένοι της Σπανός ΑΕ. είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1, σε ένα πολυτελές event που απόλαυσαν με όλες τους τις αισθήσεις.

Με τη νέα BMW Σειρά 1 στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Η Marketing Manager της Σπανός ΑΕ., Βίκυ Συμιακάκη, παρουσίασε τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Σπανός, μαζί με την πρόεδρο και αδερφή του, κ. Μαρία Σπανού, αποκάλυψαν την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, υπό το φως του φεγγαριού και με φόντο τα όμορφα φωτισμένα βράχια της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Η νέα BMW Σειρά 1 έκανε την εμφάνισή της στην έκδοση M135 xDrive, η οποία έχει εξελιχθεί από το τμήμα M Performance. Το premium compact μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για τη νέα, πιο δυναμική του εμφάνιση, αλλά και για το ιδιαίτερο χρώμα Frozen Pure Grey του αμαξώματος, το οποίο ανήκει στην γκάμα χρωμάτων BMW Individual.

Νέα BMW Σειρά 1: Αποκάλυψη από την Σπανός ΑΕ. στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Πολύ θετική ήταν η αντίδραση του κοινού και για το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 1. Η ανανεωμένη σχεδιαστική λογική ενσωματώνει το εντυπωσιακό BMW Curved Display, με μια οθόνη πληροφοριών 10,25″ και μια οθόνη ελέγχου 10,7″, ενώ η χρήση κορυφαίων υλικών σε κάθε επιφάνεια και προηγμένων στοιχείων εξοπλισμού, αναβαθμίζει την premium ατμόσφαιρα της καμπίνας.

Στο πάρτι που ακολούθησε, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν κάθε λεπτομέρεια της νέας BMW Σειράς 1 και να φωτογραφηθούν μαζί της. Παράλληλα, οι σύμβουλοι πωλήσεων της Σπανός ΑΕ. ήταν εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε από τον εντυπωσιακό αριθμό προπαραγγελιών που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.

Διαβάστε ακόμη: